#brojevi #numerologija #razvoj #sklad #svesnost #duhovnost #konsultacije #edukacija #yoga #kundalini #joga #licnirazvoj #psihologija #energija #dusa #obuka #mir #relacije #zdravlje #telo #iskustvo #individuacija #radostzivljenja #magija #disciplina #proces #odluke #indija #maj
#radnasebi

Moje iskustvo sa Kundalini jogom

Prvi put sam iskusila kundalini jogu, spontano, na poziv jedne prijateljice, sa svojih nepunih 20 godina. Ovaj čas je bio vrlo inspirativan, ali nije bilo redovnih časova i to je bilo to.

Pravo iskustvo je zaista počelo 2009-te godine u Marseju gde sam tada živela.
Nikada neću zaboraviti to prvo pravo iskustvo. Grupa od 20 i više vežbača, meditacija,… Wow !
Moj život je u tom trenutku dobio novu dimenziju i znala sam da sam pronašla
DELIĆ KOJI NEDOSTAJE i koji je toliko DUGO… nedostajao !!!
DUHOVNOST ! To je bilo ono što je konačno učinilo da se osetim, u pravom smislu te reči, “ŽIVOM” !

Sećam se da sam dugo pre toga pokušavala sam da ostavim cigarete, naviku koja mi je smetala, i to sam i učinila odmah te letnje večeri. “Ovo je trenutak koji ću iskoristiti !” jer osećaj je bio previše dobar i znala sam da mi ništa slično više neće trebati !

Život se POKRENUO u meni kao vihor, osetila sam RADOST ŽIVLJENJA koja me je potpuno ispunila. Duboko sam udahnula SVEŽU količinu prane, tu obogaćenu vitalnu energiju, kao nikada do tada !

Odmah zatim, tokom prve sadane (rane jutarnje 2,30h praktike) u meni se javila ideja i ushićenje
“Ovo će ljudi u Srbiji jako voleti !” i tada sam odlučila da prvom prilikom predajem i u Srbiji. To se i desilo 2012 godine…

Krenula sam redovno vežbanje svake sedmice u grupi (sangat), ali i samostalno svakodnevno vežbanje meditacije.
Odmah tog leta otišla sam na trodevno vezbanje BELE TANTRE, nakon čega i boravak u Indiji.
Upisala sam odmah i trening za učitelja kundalini joge. Tokom te jedne godine treninga jednom mesečno održavao se intenzivan vikend predavanja u Lionu.
Iskustvo delenja tih učenja sa ostalim ljudima, bilo je predivno. Topao plamen unutrašnjeg osmeha je ispunjavao moje biće.

Ubrzo zatim krenula sam i da predajem jogu, imala sam jednu predivnu grupu, koja se brzo oformila, i uživala sam da delim svoje znanje i iskustvo sa ljudima.
Bilo je puno onih, tokom godina, koji su i sami krenuli na ovaj trening i postali učitelji.
I sve do danas, radujem se svim srcem radu sa vežbačima.

Podeli ovaj post:

Ostale vesti